Værtindegaver

Til en person som du har kær

Gehwol produkter
Priser fra 60 kr.

GEHWOL er et af de mest anerkendte mærker inden for fodplejebranchen. GEHWOL har specialiseret sig i fodpleje, og i dag producerer de alt lige fra badesalt til salve mod revner i fødderne. Disse produkter er skabt til at bringe en naturlig balance i huden, hvorfor mange også sværger til GEHWOL i forbindelse med behandling af fødder. Produkterne efterlader fødderne velplejede, og som en ekstra bonus er de drøje i brug.

Book tid
CND Vinylux neglelak
Pris 125 pr. stk

CND™ VINYLUX™ er en prisvindende neglelak der holder i op til 7 dage, når du bruger CND™ VINYLUX™ Weekly Top Coat. UV-/LED-lampe behøves ikke, da laksystemet hærder i normalt dagslys, og fjernes nemt på 1 minut med acetonebaseret neglelaksfjerner. CND™ VINYLUX™ er et 2-trinssystem, da Base Coat er indbygget i lakken. Langtidsholdbar polish: Smuk og keramisk forseglet polish med et stærkt hold, der ikke skaller, og som er let at påføre og fjerne uden brug af lampe. 2-trinssystem: Farve med indbygget Base Coat. Påfør altid sammen med Top Coat. Gel-like shine: Smukt Gel-Like high shine takket være avanceret fotoinitiator-teknologi. 8½ minuts tørretid: Tørrer naturligt til et fejlfrit finish på bare 8,5 minutter. Stærkere naturnegle: Indbygget complex med E-vitamin, jojobaolie og styrkende keratin sikrer stærke, fleksible og sunde negle.

Book tid
Behandlinger
Pris fra 250 kr.

FODBEHANDLING
Alm fodbehandling
450.00 DKK
Kompliceret fodbehandling
600.,00 DKK.
Hvis du ønsker lakring af negle, fod og underbens massage eller paraffin behandling som en ekstra service ved fodbehadling så koster dette 150 DKK ekstra .Har også delbehandlinger fra 250 DKK.

Book tid
Værtinde gaver
priser fra 80 kr

Har alt fra gavekort, skønne cremer til alle slags hudtyper. CND neglelak med 40 forskellige farver, hånscremer og 6 forskellige slags badesalt med forskellige dufte. Små cremer og fodfile til rejsen og meget mere......

Book tid
Online betingelser. Afbud skal ske senest 12 timer før den bestilte tid på tlf. 26859026 eller online. Ved udeblivelse opkræves 50 % af behandlingsprisen - betales før ny tid kan bookes. Klinikken finder du bag ved Frisørgården med egen indgang. I klinikken kan du betale med Mobilpay og kontant.