Gehwol produkter

PRISER FRA 60 KR.
GEHWOL er et af de mest anerkendte mærker inden for fodplejebranchen. GEHWOL har specialiseret sig i fodpleje, og i dag producerer de alt lige fra badesalt til salve mod revner i fødderne. Disse produkter er skabt til at bringe en naturlig balance i huden, hvorfor mange også sværger til GEHWOL i forbindelse med behandling af fødder. Produkterne efterlader fødderne velplejede, og som en ekstra bonus er de drøje i brug.

Book tid

CND Vinylux neglelak

PRIS 125 PR. STK
CND™ VINYLUX™ er en prisvindende neglelak der holder i op til 7 dage, når du bruger CND™ VINYLUX™ Weekly Top Coat. UV-/LED-lampe behøves ikke, da laksystemet hærder i normalt dagslys, og fjernes nemt på 1 minut med acetonebaseret neglelaksfjerner. CND™ VINYLUX™ er et 2-trinssystem, da Base Coat er indbygget i lakken. Langtidsholdbar polish: Smuk og keramisk forseglet polish med et stærkt hold, der ikke skaller, og som er let at påføre og fjerne uden brug af lampe. 2-trinssystem: Farve med indbygget Base Coat. Påfør altid sammen med Top Coat. Gel-like shine: Smukt Gel-Like high shine takket være avanceret fotoinitiator-teknologi. 8½ minuts tørretid: Tørrer naturligt til et fejlfrit finish på bare 8,5 minutter. Stærkere naturnegle: Indbygget complex med E-vitamin, jojobaolie og styrkende keratin sikrer stærke, fleksible og sunde negle.

Book tid

Behandlinger

PRIS FRA 255 KR.
Alm fodbehandling
455.00 DKK
Kompliceret fodbehandling
625.00 DKK.
Hvis du ønsker lakring af negle, fod og underbens massage eller paraffin behandling som en ekstra service ved fodbehandling så koster dette 170 DKK ekstra .

Har også delbehandlinger fra 255 DKK.

Book tid

Værtinde gaver

PRISER FRA 80 KR
Har alt fra gavekort, skønne cremer til alle slags hudtyper. CND neglelak med 40 forskellige farver, hånscremer og 6 forskellige slags badesalt med forskellige dufte. Små cremer og fodfile til rejsen og meget mere......

Book tid