Nogle gange har vores fødder brug for lidt ekstra kærlig pleje og opmærksomhed. Måske har du oplevet ubehag fra ligtorne, nedgroet negle, eller kæmper du med hård hud, der kan være smertefuldt og irriterende? Bredballe Fodklinik kender til alle former for fodproblemer, og hjælper gerne dig med at få sunde og glade fødder med en lækker fodbehandling. 

Du finder min fodklinik i Bredballe tæt på Vejle og Hedensted, hvor jeg tilbyder forskellige behandlinger, lækre produkter, gavekort og værtindegaver

Book tid

En forkælende fodbehandling: Fra fodbad til skønne fødder

Når du booker en fodbehandling hos Bredballe Fodklinik kan du forvente følgende skønne forkælelse, hvor mit fokus er på fodpleje, der skaber en følelse af wellness. 

  1. Et varmt fodbad
  2. Behandling af evt. hård hård, nedgroet negle eller ligtorne, som jeg forsigtigt plejer
  3. Klip af negle, så de ikke flosser, men i stedet får en pæn og velplejet form
  4. Pleje af neglebånd
  5. Til sidst smører jeg dine fødder med en nøje udvalgt og nærende creme og negle olie, som passer til dine fødders behov.  

Mere end bare en lækker fodbehandling

Når du besøger Bredballe Fodklinik får du ikke kun en skøn fodbehandling. Udover at forkæle dine fødder, er jeg også interesseret i at dele min viden, så du kan opretholde sunde og velplejede fødder i hverdagen. 

Nedgroede negle kan være både pinefulde, ømme og generende.

Du kan forebygge nedgroede negle ved:

  • Klip dine negle midt over og ikke buede, så du undgår at neglen vokser ind i huden.
  • Klip aldrig dine negle for korte
  • Undgå at dine sko klemmer om dine tæer, så de ikke har plads.

Book nemt din fodbehandling

Giv dine fødder den opmærksomhed og pleje, de fortjener ved at booke en fodbehandling hos Bredballe Fodklinik i dag. 

Du er også velkommen til at ringe på 26859026 eller sende en til mail@bredballefodklinik.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. 

Hvis jeg ikke kan tage telefonen, er det fordi jeg er i gang med en behandling. Efterlad venligst dit telefonnummer, og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt